Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

НУЦК„Марко Цепенков“ – Прилеп

Театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар:  

18.10 2019 – 20.00 ч. /петок/

„Арапска ноќ“, режија Зоја Бузалковска

19.10.2019 – 20.00 ч/ сабота/

„Арапска ноќ“, режија Зоја Бузалковска

GOLD
To Top