Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“:

11.12.2019 СРЕДА 18.00Ч. ПИРЕЈ

12.12.2019 ЧЕТВРТОК 18.00 Ч. ПИРЕЈ

13.12.2019 ПЕТОК 18.00 Ч НИШТО БЕЗ ТРИФОЛИО

14.12.2019 САБОТА 19.30 Ч. ГЛЕМБАЕВИ

15.12.2019 НЕДЕЛА 12.00Ч. ПРИКАЗНИ ЗА ВЕТРОТ И МЕСЕЧИНАТА претстава за деца

Влезници на 076 442 378

GOLD
To Top