Новости

Театар

Секоја вечер од 21 часот – гледајте онлајн претстава на битолскиот театар

Битолскиот Народен Театар се вклучува во акцијата за “он лајн” емитување на своите претстави секој ден од 21 часот.

Информации за он лајн репертоарот, кој ќе следи наредниов период, ќе може да се добијат преку фејсбук профилот на НУ Народен театар Битола.
СЕДИ ДОМА и секој ден во 21:00 часот, гледајте претстава на битолскиот театар на нивниот Youtube канал.

Евротип
SNBROKER
To Top