Новости

Театар

Битолскиот театар во петок ќе одржи комеморација посветена на Благој Стефановски -Баге

Во НУ Народен театар Битола на 25.12.2020 г.(петок), со почеток во 11.00 часот, ќе се одржи комеморативна седница, посветена на животот и делото на Стефановски -Баге. Комеморацијата ќе се одржи на големата сцена на театарот.

GOLD
To Top