Новости

Театар

Репертоар на НУ Народен театар Битола за месец септември 2022

Романтичен и бајковит. Септември е одличен за уметност. Можеби е крај на летото, но тоа не значи крај на културата во градот на конзулите. Дозволете си тетарско доживување и опуштете се со репертоарот на Народен тетар Битола за овај месец.

Во продолжение погледнете ги закажаните претстави кои не смеете да ги пропуштите.

14.09/ 20 часот ,,МАЈКА”

15.09/ 20 часот ,,КОГА ЦВЕТАА ТИКВИТЕ”

16.09 и 17.09/20 часот ,,МАЛИЏАНО”

19.09/ 20 часот ,,ДЕМОНИ”

Евротип
SNBROKER
To Top