Новости

Направи сам

Велигденски јајца во чија изработка најповеќе ќе уживаат децата

Празничната атмосфера веќе е започната и сите сме во потрага по идеи за варосување и декорација на велигденските јајца.

Но, постојано зборуваме за најновите трендови и сакаме сето тоа да ги задоволи нашите апетити. Сепак, треба да знаеме дека за празниците, најубаво треба да се чувствуваат децата, па така дозволете простор за детската желба, фантазија, креативност.

Во прилог погледнете ги овие декорации како инспирација чија крајна цел е задоволни, среќни и насмеани детски лица, а од тоа… има ли нешто поубаво?

Евротип
SNBROKER
To Top