Новости

Направи сам

Доза креативност – Уникатни декорирани салфети над чиниите за пролетна трпеза

Пролетта означува будење, одново раѓање на идеи, свежа инспирација.

Пролетта асоцира на шареноликост, бои или колоритност.

Погледнете ги овие дизајни на салфети и чинии и украдете штосни идеи за подготовка на една пролетна трпеза со која ќе ги воодушевите вашите омилени гости.

Евротип
SNBROKER
To Top