Новости

Направи сам

Есенско урдување на екстериерот – Инспиративни фотографии

Крајот на летото и топлите денови за некои може да значи депресивен период, бидејќи се збогуваме со топлото време, жешкото сонце. Со тоа можеби и следи притисокот дека е крај на целиот тој колорит кој со себе го носи летото, но всушност тоа и не е баш вистина. Напротив, време е за нов почеток.

Есента е романтична и со своите посебни бои, може да биде заносна. Дозволете си ги тие разгалени емоции да ве понесат, уредувајќи го вашиот екстериер, двор или балкон со цветови кои се специфични за ова годишно време и придонесуваат за фантастично бајковита атмосфера. Погледнете неколку фотографии, инспирирајте се и уживајте во можеби најубавиот период од годината.

Евротип
SNBROKER
To Top