Новости

Направи сам

Започнува празничната еуфорија – Креативни идеи за декорација на велигденските јајца

Се ближи најубавиот празник од годината. Подготовките започнуваат, а еве неколку идеи за варосувањето и декорацијата на велигденските јајца.

Одберете ја бојата и се разбира стилот во поглед на тоа дали ќе сакате тие да изгледаат едноставно со пастелни и свежи бои или пак ќе се одлучите за малку поинаква варијанта. Што и да смислите, правете го со љубов.

Евротип
SNBROKER
To Top