Новости

Направи сам

Идеи како да го уредите вашиот пролетен балкон

Топлото време конечно е на самиот праг, сонцето навлегува низ прозороцет и конечно допаминот и серотонинот се подигаат на посакувано ниво. Мирисот на цвеќиња, синото небо и пролетниот ветер, не примамува да излееме надвор и да уживаме во ова годишно време.

Ви предлагаме да засадите цвеќиња во саксии на вашиот балкун, ставете масички и столици кои ќе ги обоите, постелете некоја ткаенина, светилки кои дискретно ќе ја дополнат амбиенталната атмосфера некаде во приквечерината,  направете го колоритно ова катче или пак може сеуште да ја играте улогата на бохо трендот, минимализмот или монохроматскиот стил. Во секој случај, направете го она што сметате дека вам најповеќе би ве расположило и уживајте во единственото најубаво место кое ќе го создадете сами.

Евротип
SNBROKER
To Top