Новости

Направи сам

Креативно пакување на подароци – Тренд кој се издвојува од другите

Наскоро се ближи најубавиот период од годината. Времето лета, па дури да се завртиме пристигнуваат божиќните празнци, а со нив доаѓаат и подароците. Но, нам не ни треба повод за да подариме, па секако дека тоа може да се прави во било кој период од годината, во било која пригода, или можеби и без никаков повод.

А кога сме кај креативнсота, добро знаеме дека кутијата или паковката е онаа која најповеќе го продава производот. Изненадете ги вашите најмили, подарете им насмевка со неколку креативни идеи за декорирање, кои ги следат необичните трендови. Во продолжение погледнете фотографии од Pinterest и инспирирајте се.

Евротип
SNBROKER
To Top