Новости

Направи сам

Лустер кој може да внесе ефектна промена во вашиот дом

Веднаш кога помислуваме на лустер, можеби првата асоцијација ни е изгледот на оние гломазни лустери со кристали кои потсеќаат на големите театарски сали, места каде се одржуваат опери, балети, но во последно време, трендовите за уредување на домот, алудираат кон поелегантен изглед.

Минималистички пристап, а во секој случај ефектен изглед. Погледнете за што зборуваме и инспирирајте се.

Евротип
SNBROKER
To Top