Новости

Направи сам

Мурали за подобар изглед во екстериерот

Aко сте во нова потрага по идеја за разубавување на вашиот екстериер или поконкртно вашата градина или двор, пробајте со оваа свежа варијанта.

Муралите како цртежи на ѕидовите веќе од пред некоја година се популарни меѓу оние кои сакаат да имаат стилски изглед на домот, а сега се почесто тие не се тренд само на ѕидовите во ентериерот туку можат да се најдат и во надворешниот дел од куќата.

Колоритните варијанти ќе го разбубават просторот и ќе создадат апсолутно нова слика, бајковита и невообичаена градина и место за комплетно уживање. Во зависност од вашиот вкус, можете да пробате и со минималистички изглед од некој едноставни цртежи, а доколку сметате дека не умеете во уметничкото изразување, оставете му го тоа на професионалци, инвестиција што навистина ќе ви се исплати.

Евротип
SNBROKER
To Top