Новости

Направи сам

Необични декорации кои ќе ве воодушеват

Добро знаеме дека деталите се оние нешта кои му даваат дух на ентериерот, екстериерот.

Во потрага по нешто поинакво и уникатно, ги сретнавме овие декорации кои би го разубавие вашиот дом, но воедно сретнавме и декорации кои се наменети за посебни пригоди, како свадби, венчавки, забави. Погледнете што не фасцинира нас, а ако сте креативци и уживате во вакви изработки, се надеваме дека овие подготовки доолно ќе ве воодушеват и секако инспирираат.

Евротип
SNBROKER
To Top