Новости

Направи сам

Нешто плус идеја за пролетна инспирација во ентериерот

Се ближат топлите денови и на праг е она годишно време кое знае да не потсети да го освежиме нашиот ентериер, да внесеме боја во домот, нежни нијанси и тонови, неизбежно цвеќе и лалето како најголем претставник на нејзиното височество пролетта.

Доколку едвај чекате да ја направите таа промена и дополнително да го освежите ентериерниот простор со стичски пролетен финиш, погледнете ги овие фотографии од кои се надеваме ќе извлечете повеќе инспирација.

Евротип
SNBROKER
To Top