Новости

Направи сам

Само за љубителите на цвеќиња – После ова видео, ќе станете експерт за одгледување растенија

Во текот на пандемијата, поради неможноста да се напушти домот, многу луѓе си пронајдоа свое хоби, а едно од најпопуларните е одгледувањето на растенија.

Балкуните, терасите и дворовите, се почесто се вистински оази, но за оние кои упорно се борат да го постигнат тој ефект, а се некако работите не им одат ,,од ракав”, би го препорачале ова видео после кое сме сигурни дека ќе станете експерти во одгледувањето на различни растенија.

Евротип
SNBROKER
To Top