Новости

Направи сам

Велигденски декорации во боја на јоргован

И само неколку часови пред финалните празнични декорации, доколку сте во брзање и паника за идеја, погледнете ги овие воодушевувачки велигденски декорации во лилава боја или нејзиното височевство, бојатс на јоргован.

Јоргованот, како и лалињата најповеќе потсеќаст на пролетта особено на овој голем христијански празник, па токму затоа наш предлог е да го ддкорирате ентериерот во овој стил.

Евротип
SNBROKER
To Top