Новости

Спорт

Андонова и Леванте заедно и следната сезона

Најдобрата македонска фудбалерка, Наташа Андонова вчера го продолжи договорот со Леванте до 2021 година.
Шпанскиот клуб продолжувањето на договорот со Андонова го објави на социјалните мрежи. Во договорот има опција ако двете страни се согласат истиот да го продолжат.
Андонова минатото лето дојде во Леванте од редовите на Барселона.

GOLD
To Top