Новости

Останати

Иџе победи на Валелунга во Италија

Најдобриот македонски автомобилист Игор Стефановски – Иџе
победи денеска на втората трка на патеката – Валелунга во рамките на
ТЦР-шампионатот во Италија
Тој заслужено успеа да го освои првото место иако ден претходно на
првата трка беше на седмата позиција. Иџе по пат на социјалните
мрежи порача дека победата е за Македонија.
„Ова е победа за вас! Победа за моите луѓе, за мојот тим, за
Македонија!“, напиша Иџе.

GOLD
To Top