Новости

Фудбал

Битолчанец од Детроит донираше опрема за младинската школа на ФК Пелистер

Деновиве децата од младинската фудбалска школа на ФК Пелистер Битола генерација 2008 добија донација од нашиот сограѓанин Никола Десковски кој живее во Детроит, САД, сопственик на фирмата SHELBY INDYSTRIES. Донацијата се состои од: комплет дресови, маички за тренинг, маркери за тренинг и фудбалски топки. Во знак на благодарност од родителите Никола доби благодарница.

GOLD
To Top