Новости

Фудбал

ВИДЕО: Хрватска „гори“ – се слави победата над Аргентина

Хрватска ја слави големата вечерашна победа над Аргентина, во натпревар во кој Хрватска требаше да биде задоволна и со само еден бод. Но, талентираните Хрвати ја запечатија Аргентина со три бода. Погледнете каква беше атмосферата за време на постигнувањето на головите и секако по последниот гол и завршувањето на натпреварот.

GOLD
To Top