Новости

Фудбал

(Видео) Роналдо го прекина интервјуто на Буфон

Додека Буфон даваше интервју коментирајќи ги одлуките на ангискиот судија Мајкл Оливер, помина Роналдо и во тој момент го прекина интервјуто за да го прегрне Буфон. Може да се слушне и како Роналдо му вели „Извини“ (Perdon).

За шпанско радио Буфон изјави:

„Треба да си убиец за да ги направиш двете последни одлуки кои ги направи судијата“.

Според него, Реал Мадрид заслужи да оди понатаму, им посака се најдобро, но рече дека објективно заслужувале да одиграат продолжение.

 

Евротип
SNBROKER
To Top