Новости

Фудбал

(Видео) Се превртува исто како него – новинар го имитира Нејмар

Бразилецот Нејмар на светското првенство стекна голема слава, но за жал не е заради неговата игра, туку заради неговата „глума“.

А токму тоа беше повод и овие мексикански спортски новинари да се пошегуваат на негова сметка.

GOLD
To Top