Новости

Фудбал

Во Гана змии ги нападнаа трибините

Натпреварот од првенството на Гана, меѓу екипите на Либерти и на Хартс, имаше и трето полувреме.

Имено, трибините на стадионот „Дансоман Парк“ беа нападнати од змии. Навивачите успеаа да убијат три од нив.

Средбата се доигра и заврши со победа на гостинскиот тим (1:2), но подоцна стадионот беше посетен од комисијата на фудбалската федерација, која го затвори стадионот на неопределено време.

GOLD
To Top