Новости

Фудбал

Големиот Роналдињо излезе од затвор!

Бразилскиот фудбалски ас после 32 денови го напушти затворот во Асунсион, Парагвај и е пуштен во домашен притвор.
Тој со неговиот брат Роберто, ја платиле кауција од 1,6 милион долари, и до судењето ќе бидат сместени во хотел во истиот град.

Како причина поради која Роналдињо се најде зад решетки е користењето на лажни документи. Неговата посета на оваа земја беше од хуманитарен карактер, требаше да им помогне на децата без родители како и на сиромашни деца.

GOLD
To Top