Новости

Фудбал

Евротип дел од Меморијалниот турнир „Филип Ѓоргиевски“ во мал фудбал

Меморијалниот турнир „Филип Ѓоргиевски“ во мал фудбал се одржа во спортската сала „Зоран Стојановски“ во Ресен.
Учество на турнирот зеде екипа спонзорирана од спортските обложувалници Евротип.
Тимот играше во финалето и за жал не успеаа да победат, па го освоија второто место на турнирот.
Играчите искажаа голема благодарност до Евротип и испратија апел до останатите општествено одговорни компании да ги поdдржат младите за развој на спортот.
Спортските обложувалници Евротип веќе подолг период поддржуваат спортски настани и турнири.

GOLD
To Top