Новости

Фудбал

Животот без фудбал, спорт, обложување…

Една третина од светското население е во карантин поради пандемијата на коронавирусот. Спортот е во нокдаун, секој од нас се обидува да помини што повеќе време дома, и да ги почитува мерките од страна на властите. Но најлошото е тоа што незнаеме до кога ќе трае ваквата состојба. Се чини дека фудбалот како најважна споредна работа во светот, нема да го има два до три месеци. Истото важи и за другите спортови. Вчера неофицијално добивме информација дека УЕФА се сложи датумот за старт на посилните лиги во Европа да биде 1-ви јуни, а првенствата да завршат до 15-ти јули. Ќе се игра постојано среда – недела.
На почетната страна на нашиот Евроблог имаме анкета која гласи: Дали ви недостига нашиот билтен, како и обложувањето во уплатните места на Евротип?
Во продолжение неколку слики кој сликовито ќе ви го прикажат животот без фудбал, спорт, обложување…..

GOLD
To Top