Новости

Фудбал

Македонија ги започна подготовките за Израел и Летонија

Македонската фудбалска репрезентација во некомплетен состав го одработи првиот трениг на подгтовките за претстојните два квалификациски меча за ЕП 2020 година.

Селекторот Игор Ангеловски на тренингот го имаше Ардијан Адеми за кого до последен момент ќе се решава дали ќе патува за Израел или ќе ги напушти подготовките.

Извор: Dribling.mk

GOLD
To Top