Новости

Фудбал

Не обидувајте се да го имитирате Алисон!

Голманот на Ливерпул, Алисон Бекер реши да ни покажи колку е вешт и прецизен во додавањата со рака.

Тој на социјалните мрежи го објави видеото, а наш совет е да не се обидувате да го имитирате Алисон, бидејќи сигурно ќе настрадаат прозорците од вашиот дом.

GOLD
To Top