Новости

Фудбал

Пеколен ден за Ешли Кол!

Веста на денот ни доаѓа од Англија каде крадци влегле во домот на некогашниот репрезентативец на Англија, и еден од најдобрите бекови во светот Ешли Кол го врзале за стол и го ограбиле.
Според англиските медиуми, маскирани крадци влегле во домот на Ешли Кол го врзале за стол, но физички не го малтретитале. Крадците успеале да украдат вреден накит и си заминале.

Очигледно за крадците не е проблем тоа што во периодот на коронавирусот сите се во изолација во своите домови.

GOLD
To Top