Новости

Фудбал

Секоја чест и на Аркадиуш Милик!

Целиот свет е во борба против коронавирусот.
Италија е земја која најмногу страда, особено во северна Италија, каде од ден на ден имаме бројни жртви. Апенините се целосно затворени, но хуманитарната работа не може да се запре преку границата. Ова го потврди Аркадиуш Милик .
Напаѓачот на Наполи, преку неговиот ресторан „Фуд и бал“ или во превод „Храна и топка“ во Катовице, реши да им помогне на своите сограѓани. Ресторанот на Пољакот, бесплатно ќе доставува храна до болниците за пациентите и медицинскиот персонал кој секојдневно се бори со заразата.

Секоја чест.

GOLD
To Top