Новости

Фудбал

Сума на пари од кои боли глава: Најскапата фудбалска единаесетка на сите времиња

Во светот на фудбалот се трошат огромни суми на пари и од година во година имаме се повисоки и повисоки трансфери. Повеќе не се фрлаат огромни средства само за напаѓачи, офанзивци, туку сега се на цена голманите, но и дефанзивците.

Ова значи дека се е комплетно, односно без разлика на позицијата се вртат и бараат огромни суми на пари, па во продолжение погледнете една компилација која ни ја дава најскапата фудбалска единаесетка на сите времиња.

GOLD
To Top