Новости

Фудбал

ФОТО: Македонија без притисок во Рига, едвај 2500 продадени билети

Летонија и Македон ија вечерва од 20-45 часот во Рига се среќаваат по втор пат во овј квалификациски циклус. Во Скопје победи Македонија со 3-1, сакаме победа и на гостувањето.

Летонија беше прегазена од Австрија пред неколку дена со 6-0, резултатите им се очајни во квалификациите па вечерва на „Даугава“ стадионот нема да има  повеќе 4.000 гледачи.

Македонија е фаворит на мечот во Рига, тоа ќе мора да го потврди во сите 90 минути на натпреварот од кој очекуваме три бода и ништо друго.

Средбата, Летонија – Македонија се игра од 20-45 часот.

Извор: dribling.mk

GOLD
To Top