Новости

Фудбал

ФОТО: Ова е најубавата слика од Светското првенство во Русија

Фудбалот е повеќе од игра, а токму оваа фотографија го докажува тоа. На Светското првенство можеби во преден план е играта на теренот, но има и нешто повеќе. Тоа е солидарноста.

Колумбиски и мексикански фанови го подигнаа навивачот од Египет кој е во инвалидска количка за да може да го гледа својот тим.

GOLD
To Top