Новости

Фудбал

Христијан Јовановски – Кико најдобар играч на турнирот Fer play cup 2019 од генерацијата 2007

Христијан Јовановски – Кико, играч на ФК Пелистер Битола беше прогласен за најдобар во генерацијата 2007 на турнирот Fer play cup 2019 кој се одржуваше во Охрид од 23 до 25 август. На турнирот учествуваа 1500 деца од Албанија, Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина и Македонија.

 

GOLD
To Top