Новости

Фудбал

(Видео) Се загрева атмосферата во Букурешт, битолските навивачи ни го пренесуваат амбиентот

Голем број битолчани заминаа директно во Букуреш за да ги бодрат нашите репрезентативци од трибините. Ни испратија фотографии и видео од атмосферата.

 

GOLD
To Top