Новости

Фудбал

Фудбалерите ја прекинаа прес-конференцијата на Ангеловски (Видео)

Фудбалерите во црвено-жолти дресови влетаа во салата во која селекторот Игор Ангеловски требаше да одржи конференција, и го прекинаа пеејќи ја навивачката песна „Излези момче право на тераса“.

Микрофонот го зеде Илија Несторовски, а Ангеловски даде кратка изјава.

„Александар Велики ни го оспоруваат, но Горан Велики не може да ни го оспорат“ – изјави Ангеловски.
Атмосферата во прес-салата може да ја видите:

Евротип
Евротип
To Top