Новости

Кошарка

ВИДЕО: Кошаркарска бајка на Перо Антиќ – креативно видео на прилепчанецот Пресилски

Прилепчанецот Мартин Пресилски кој е познат по своите интересни и креативни видеа, овој пат направи ново видео за еден од најдобрите македонски кошаркари Перо Антиќ.

Според најновите информации Перо Антиќ можеби ја игра и последната сезона во својата кариера, иако ако се суди, според последните игри во црвено-белиот дрес, може уште многу да покаже на паркетот.

Ова е одлично видео и посвета за крај на целокупната досегашна кариера на Перо Антиќ.

Во продолжение погледнете го видеото:

 

GOLD
To Top