Новости

Кошарка

Во сообраќајна несреќа загина Благоја Георгиевски – Буштур

Во тешка сообраќајна несреќа загина легендата на македонската кошарка, Благоја Георгиевски Буштур.

Според првичните сознанија, несреќата се случила во населбата Кисела Вода.

Буштур изгубил контрола над своето возило и удрил во во бетонските блокови поставени покрај булеварот. Повеќе информации се очекуваат во текот на денот.

dribling.mk

GOLD
To Top