Новости

Кошарка

Вујошевиќ ги блокира сметките на Партизан

Душко Вујошевиќ го блокира Партизан проади неисплатенте долгови што клубот ги има кон него. Станува збор за забрана за регистрирање на нови кошаркари од страна на Кошаркарскиот арбитражен суд (БАТ).

Белградскиот весник „Новости“ објави дека на адресата на партизан стигнала суспензијата поради несиплатениот долг од 113.000 евра кон поранешниот тренер.

Најуспешниот тренер во историјата на Партизан, во декември, го доби судскиот спор против Партизан и само прашање на време беше кога на клупската адреса ќе стигне забраната.

GOLD
To Top