Новости

Кошарка

Резултати од Меѓународниот велигденски турнир во Битола

Во саботата заврши осмото издание на Меѓунардниот велигденски кошаркарски турнир „Битола 2018“.

Ова се резултатите од истиот:

GOLD
To Top