Новости

Кошарка

Отворен преодниот рок во Македонската кошарка

Канцеларијата на Кошаркарската Федерација на Северна Македонија ги информира сите клубови, согласно членовите од регистрацискиот правилник на КФСМ, за преодниот рок за кошаркари и кошаркарки во Сениорските и во Младинските лиги од натпреварувачката сезона 2020/21. Пријавата на екипа во младински категории треба да биде пополнета и вратена најдоцна до 15 август до канцеларијата на КФСМ (по електронски пат).

GOLD
To Top