Новости

Останати

ВИДЕО: Иџе Стефановски излета од патеката и го уништи неговото Хјундаи

На втората трка во Франција, Иџе имаше лош удар во заштитната ограда.

По обидот за претекнување на Милер кој беше пред него, Иџе ја изгуби контролата над неговиот автомобил и се излизга и удри во заштитната ограда. Добро е тоа што Иџе е во добра состојба.

sportm.mk

GOLD
To Top