Новости

Останати

Државно првенство за јуниори/ки во Битола

На 10 јуни со почеток во 11 часот во спортската сала на Гимназијата „Јосип Броз Тито“ ќе се одржи Државно првенство во џуди за јуниори/ки 2018.

Првенството е во организација на Џудо федерацијата на Македонија и техничка организација на ЏК Пелистер од Битола.

GOLD
To Top