Новости

Останати

Заврши Меморијалниот турнир „Пеце Матичевски“ во Новаци

Викендов заврши Меморијалниот турнир „Пеце Матичевски“ во Новаци. Финалето се играше во саботата, додека истата вечер се доделија и благодарниците за спонзорите и сите кои придонесоа за и оваа година да биде успешен турнирот.

1 место (80.000 ден) – Никс

2 место (30.000 ден) – ЗДГ Валентин Стефановски

3 место (15.000 ден) – Бучин

4 место (4000 ден) – Типсо Европа

Најдобар стрелец (Пехар и топка) – Ѓорѓи Стрезовски

Најдобар голман (Пехар и топка) – Александар Станковски

На советниците од општината им се доделија маици од Меморијалниот турнир во соработка со спонзорите Евротип Спортски Обложувалници и Голд Слот клубовите за игри на среќа.

Евротип
SNBROKER
To Top