Новости

Останати

,,Зумба Спортакус” од Битола од Грција се врати со 32 медали и 4 пехари

Битолскиот латино фитнес клуб ,,Зумба Спортакус” освои 32 медали и 4 пехари од кои 1 за прво, 1 второ место и 2 за трето место на Интернационалниот натпревар ,,Greek Open” кој се одржа на 06.05.2018 во Солун, Грција.
Девојчињата  настапија со следните категории:
Junior Zumbalatino Group-Прво место
Junior Zumbalatino Group- Трето место
GOLD
To Top