Новости

Останати

Македонија неверојатна, победа над Словенија!

Македонија ја победи Словенија со 3-1 во „Стожице“ , невозможното стана возможно во Љубљана, домаќинот на колена во Љубљана.

Македонија одигра перфектен и борбен меч за победа, резултатот по сетови ,26-24, 30-28, 19-25 и 26-24.

Извонредно интересен беше четвртиот сет, Македонија од бездната до победа против големиот фаворит кој немаше пораз до овој меч.

Извор: dribling.mk

GOLD
To Top