Новости

Останати

Мареј успешно го оперираше колкот

Операцијата на колкот на Енди Мареј, минала без проблеми и по истата тенисерот го очекува три месечна рехабилитација соопштија британските медиуми.

Мареј кој минатата недела го најави своето отсуство од Австралија опен има проблеми со колкот од Вимблдон, а неговото враќање на терените се очекува во март.

GOLD
To Top