Новости

Останати

Мартовска скијачка треска во Маврово

За сите скијачи и бордери, Мартовското скијање во Маврово, Ски центарот Маврово, ќе го продолжи со нови цени на целодневните ски карти, и тоа:

Од Понеделник до Петок: Возрасна целодневна ски карта – 600 денари,  детска целодневна ски карта – 500 денари

Викенд: Возрасна целодневна ски карта – 800 денари, детска целодневна ски карта – 500 денари

Ски центарот Маврово, ве очекува на ски стазите.

GOLD
To Top