Новости

Останати

Никола Источки со победа дебитираше во ММА

На професионалната Гала вечер “MMA FIGHT NIGHT 2019” која се одржа на 20.07.2019 во Кичево, клубот за боречки вештини “IGOR MMA” од Битола настапи со еден борец, Никола Источки, кој дебитираше во својата професионална ММА кариера и ја започна со победа, под будното око на нашиот тренер Александар Петковски Аки.

По одличните три рунди, Источки ја добива борбата во третата рунда со технички нокаут.

Никола Источки искажа голема благодарност до спортските обложувалници ЕВРОТИП и ГОЛД СЛОТ Клубовите за финансиската подршка која ја доби.

GOLD
To Top